Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Versek

2011.12.21

 AKKOR IS!

BAJNOKOK LESZÜNK, 
HA AZ EGÉSZ VILÁG
SZURKOL ELLENÜNK
TE VAGY SPANYOLHON
LEGJOBB CSAPATA
IMÁDUNK TÉGED KIRÁLYI GÁRDA!!

Raúl fejeséről csodákat mesélünk ha e gólt nézzük a büszkeség vélünk Ó Raúl meghajlunk elötted a Real Madridot az egekbe emelted Ó Real Madrid te sosem maradsz árva szívünkben szeretetbe

 

Real szív, Real lélek, Real Madrid-os leszek amig élek

 

Megcsillan a fény a Bernabeuban , átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog labda és lélek Real Madrid-os leszek amíg élek !!!

 

Real Madrid a királyi gárda, a Barcelonat a Nou Camp-ban elpicsázza. A kapura tartó labdától nem kell félni, azokat Casillas mind kivédi. Cicinho, Ramos, Helguera, Roberto Carlos, mellettük elmenni nagyon gázos. Beckham, Robinho, Reyes, Diarra, trükkjeiktől a Publicum laza. Real Madrid spanyolország legjobb clubja, mellette a Barca levan tudva. A BL-t, kupát, bajnokságot mind megnyeri, a sok nagy clubcsapatot megveri.

 

Eddig még mindig a Madridé volt a fölény, míg nem jött a Barca az a görény!!

Azonban az az igazi drukker, 
Ki ilyenkor sem pártol el. 
Kiáll kedvence mellett, 
És imádkozik, hogy ismét felemelkedjen. 
Egyvalamit soha ne feledj hát: 
A Real Madrid örökké élni fog és tárt karokkal vár! ...

(1.vers) Míg nem volt írás nem volt betü,nem volt barcás,nem volt tetü !! (2.vers) ,,Velünk van Raúl és az erő, Ez a páros mindig nyerő. 7-es számú istenünk nem tehet róla, hogy minden labdát ő vált ma be gólra, "Raúl a gólszerző"-ismétlődik újra meg újra, ne aggódj Ballack,fel leszel rúgva, hiába a mi védelmünk a laza, a müncheni drukkerek sírva mennek haza, hisz fekszik nekünk a hazai pálya, ennek a csapatnak nincsen párja!" (3.vers) AKKOR IS! BAJNOKOK LESZÜNK, HA AZ EGÉSZ VILÁG SZURKOL ELLENÜNK TE VAGY A SPANYOLHON LEGJOBB CSAPATA IMÁDUNK TÉGED KIRÁLYA GÁRDA! (4.vers) Real Madrid a királyi gárda, a Barcelonat a Nou Camb-an elpicsázza. A kapura tartó labdától nem kell félni , azokat Casillas mind kivédi. Cicinho, Ramos,mejia,robert carlos , mellettük elmenni nagyon gázos. Guti, Robinho,diarra, Reyes trükjeiktől a Publicum vidám.Real Madrid spanyolország legjobb clubja, mellette a Barca le van tudva. A BL-t, kupát, bajnokságot mind megnyeri , a sok nagy clubcsapatot megveri. (5.vers) Raúl fejeséről csodákat mesélünk ha e gólt nézzük a büszkeség vélünk Ó Raúl meghajlunk elötted a Real Madridot az egekbe emelted Ó Real Madrid te sosem maradsz árva szívünkben szeretebe zárva!!! (6.vers) Eddig még mindig a Madridé volt a fölény , míg nem jött a Barca az a görény! (7.vers) Fehér az isten , gránátvörös a majom, ütöm a barcást amig tudom! (8.vers) Real sziv, Real lélek, REAL MADRIDos leszek amig élek! (9.vers) Esküszünk a madrid spanyol istenére lilával fehérrel írjuk fel az égre minden madridista kinek lelke tiszta a bajnoki címet együtt vesszük vissza! Büszke szemmel nézzik a nagy Real győzelmét Nou campban győzi le ősi ellenségét Roby carlosunknak követjük futását bronchorntot alázó égi vágtatását Zidane fejeséről csodákat mesélünk ha e golt nézzük a büszkeség vélünk Ó Zidane meghajlunk elötted a Real madridot az egekbe emelted Ó Real madrid te sosem maradsz árva szívünkben szeretetbe zárva!!! Minden madridista kinek lelke tiszta a bajnoki címet eggyüt vesszük vissza!!!!

 
 

 

Utolsó kép


Óra


Archívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statisztika

Online: 1
Összes: 123334
Hónap: 1575
Nap: 44